::Korang Mesti Baca::

Monday, August 11, 2014

Call Me...






aku dah list kan no pohone korang...

  • Wechat id : Prince_OfParisz
  • penghisap mani terbaik 01129479943 0177766742
  • aku malay flexi 01123585191
  • call me 0178692914
  • call/sms 01119303832 suka jolok lubang muka mcm perempuan sahaja
  • Could someone show me on skype ? Blueribbon89
  • malaybottom boy here..aku nak cari abg2 top area portdickson..0132032417/wechat/whatsapp..no pic aku xlyn k..abg2 askar pon ok gak..IGT AREA PORTDICKSON sahajerr..jauh2 aku x lyn k..x sabar tunggu abg2 top..tq
  • Nk cri adk angkt umo 13-15..0199241085
  • Contact I di 017-6302773. I tggu yer
  • Jom wechat. sethjoharis..... yg ada di KL. skype: lawrencegabe
  • skype  khairul_gd
  • qie johor area jom 0187661006
  • HI SAYA ADA BUAT URUT TRADIASIONAL FULL BODY YG BERMINAT LEH: CALL/WHATSAPP:0173355331 FANDI WECHAT:FANDI_NOW
  • nak cari abg2 top dari segamat . sms lah . 0177388690
  • Sdang mncari sugardaddy yg nk sex dn blh tanggung sy...call and msj jer 01137579190















Saturday, August 09, 2014

Video

Aku sebenarnya nak post kan semua video-video dalam koleksi aku nih.. di sebab kan aku banyak jemputan open house. so tak dapat lah nak letak ye..

Tapi kan.. kan best kalau open house tu ada sekali open baju ngan seluar.. muahahaha...

Korang tunggu ek. tunggu aku post entry-entry yang mengancam lagi dasyat!

tungguuuuu.....

Saturday, July 05, 2014

Puasa








Sekarang bulan puasa yok! tak leh nakal-nakal... hahaha... so blog aku sekarang nih tengah bercuti sempena bulan Ramadan...

Wednesday, May 21, 2014

Mesej lucah terlepas - ASTRO




Kuala Lumpur: “Kami kesal menyiarkan tweet (mesej Twitter) berkenaan. Kami akan mengawal lebih ketat terhadap penyiaran tweet pada masa akan datang.” Demikian kenyataan rasmi dikeluarkan stesen penyiar Astro berhubung kontroversi paparan mesej Twitter berbaur lucah ketika program Oh My English (OME) musim ketiga disiarkan pada saluran TVIQ, Ahad lalu.

Jurucakap saluran Astro TVIQ dalam kenyataannya kepada Harian Metro semalam berkata, pihaknya percaya sesetengah mesej Twitter peminat rancangan itu digodam oleh pihak tertentu hingga menyebabkan ia dipaparkan pada skrin televisyen di luar kawalan mereka.

“Kami kesal apabila mengetahui sesetengah akaun Twitter peminat OME digodam hingga menyebabkan mesej yang tidak diingini muncul dalam rancangan itu pada 18 Mei lalu.

“Kebiasaannya kami menerima puluhan ribu mesej Twitter setiap hari dan kami meminta maaf kerana menyiarkan mesej Twitter itu.

“Kepada peminat, kami menasihatkan mereka supaya menjaga akaun Twitter masing-masing dengan selamat,” katanya dalam satu kenyataan, semalam.

Sumber dari:- Harian Metro


Hahahaha... klakar pulak aku rasa nya.. aku ingatkan lucah tuh kat mana.. skali dorang tulis kote bulu. Hahahaha..


amek ko! kote bulu lah sangat..... hahahaha

Friday, May 16, 2014

Selamat Hari Guru



Selamat Hari Guru!!! Tadi aku cuba cari gambar cikgu-cikgu lelaki yang bogel. Tapi tak ada lah ko! Sedey gile babas nih...

Aku tak ada lah nak bercerita panjang lebar sangat kan.. Teringat kat kawan-kawan aku yang dah jadi cigu tuh. Tapi dorang nih gay. Hahahaha.. Ada jugak lah cikgu-cikgu aku yang dulu-dulu tuh gay. Tapi zaman sekolah dulu tatau pon cikgu aku tuh gay. Lepas sekolah baru aku tau yang dorang tuh adalah gay..

ok lah.. aku ada hal skit yang perlu aku beres kan.. apa lagi.. skodeng ar..